Hirdetés

Jönnek a Minecraft Dungeons árkád gépek

|

A Minecraft csapata éppen azon dolgozik, hogy minél több észak-amerikai árkád teremben megjelenhessenek a co-op kalandozást kínáló masinák.

Hirdetés

A Mojang Studios és a Microsoft bejelentették, hogy Minecraft Dungeons árkád gépekkel tervezik elárasztani a világot (már amennyiben a világ alatt Észak-Amerikát értjük). A játéknak ezen verzióját négyesben tolhatjuk, és a leírás szerint teljesen új élményt kínál majd, így a gyakorlott Minecraft Dungeons-játékosoknak is érdemes lesz kipróbálniuk. Nyilván ez egyelőre nem lesz könnyű, köszönhetően a világ jelenlegi helyzetének.

Hirdetés

A terjesztés első fázisában csak néhány játékteremben fognak felbukkanni a masinák, és csak olyan helyekre kerülhetnek majd be, melyek szigorúan betartják a COVID-19 járvány miatt hozott intézkedéseket. Ez meglehetősen leszűkíti a kört.

Mindenesetre, ha sikerül odajutni az egyik joystick elé, akkor a játékélménnyel valószínűleg nem lesz gond, köszönhetően a Play Mechanix közbenjárásának. A cég meglehetősen nagy névnek számít az árkád gépek világában, és ők dolgoznak együtt a Microsofttal és a Mojanggel ahhoz, hogy a lehető legjobb játékot rakhassák össze a Dungeons alkotóelemeiből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)