Hirdetés

Így lehet játszani a világ egyik legfurább régi tévéjén

|

A JVC Videosphere tévé egy történelmi darab, de egy kis fantáziával akár egy PlayStation 4-et is rá lehet kötni.

Hirdetés

A legtöbben biztosan emlékeztek a klasszikus Orion és Junoszt tévékre, amelyek hatalmas, szögletes dobozokként dominálták a letűnt korok nappalijait. Nos, a JVC Videosphere is egy klasszikus darab, viszont valószínűleg furcsább, mint bármilyen valaha készült tévé.

Hirdetés

A Videosphere a 70-es években jelent meg, viszont ránézésre úgy néz ki, mint ami megpróbálta több évtizeddel megelőzni a korát.

A gömbszerű dizájn végül nem bizonyult maradandó ötletnek, de ettől függetlenül érdekes pontja ez a tévézés történelmének.

A YouTube egyik felhasználója most újra elővette ezt a szokatlan darabot, ráadásul néhány modern játékkonzolt is rákötött a készülékre, persze némi küzdelem árán: mivel egy több évtizedes tévéről van szó, ezért nincs rajta se HDMI, se DVI, szóval igen sok technikai zsonglőrködésre volt szükség ahhoz, hogy egy többek között egy PS4 hajlandó legyen képet adni, de végül sikerült.

A Föld megint egy kicsivel boldogabb hely lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)