Hirdetés

Karácsonyra rengeteg új, ingyenes Quake pályát hozott az Xmas Jam 2020

|

Majdnem két tucat alkotó pályáit pörgethetitek végig a Quake-ben, teljesen ingyen.

Hirdetés

Elnézve a karácsonyfát és elcsámcsogva az első adag bejglit eszedbe juthat a gondolat, hogy "én márpedig szeretnék halomra lőni ellenségeket a Quake 1-ben". Nos, ha ez a teoretikus helyzet bekövetkezett, akkor van számodra egy jó hírünk: itt van a Quake Xmas Jam 2020, amely minden álmodat valóra váltja. Vár téged 19 alkotó 19 pályája, amelyeket teljesen ingyen próbálhatsz ki.

Ahhoz, hogy kiélvezhesd a tartalmakat szükséged lesz egy eredeti Quake példányra, és a Quakespasm motorra (ezutóbbi lehetővé teszi a modern rendszereken való kényelmes futtatást).

Hirdetés

Ha ezek megvannak, akkor a lenti tweetben látható linken keresztül tudod letölteni az Xmas Jam csomagot.

Az új pályák egyébként egy pályakészítő partin álltak össze, ahol a feladat 1024x1024x1024-es csataterek tervezése volt a cél. Ennek megfelelően a helyszínek nem túl nagyok, de kellőképpen izgalmasak, mindet egy karácsonyi tematikájú lobbi szobából lehet elérni.

Aki nincs otthon a Quakespasm telepítésében, itt megtalálja a szükséges útmutatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)