Hirdetés

16 év után jött PC-re ez az Xbox-exkluzív játék

|

Elég sokáig tartott, mire elkészült a Kingdom Under Fire: The Crusaders átirata, de így már nem csupán az eredeti Xbox-on játszhatunk vele.

Hirdetés

A Kingdom Under Fire 2 nemrégiben jelent meg, és finoman szólva sem nyűgözte le a kritikusokat és a játékosokat. Mindez nem gátolta meg a Blueside-ot abban, hogy sorozat egy korábbi, eredetileg 2004-ben kiadott darabját HD textúrákkal feldobva PC-re is kiadja. A szerepjátékos elemekkel dúsított RTS játékmenete gyakorlatilag semmit sem változott, a középkori kulisszák közé helyezett történetben a harctéri manőverek elengedhetetlen kellékei a varázslatok is.

Hirdetés

A PC-s Kingdom Under Fire: The Crusaders támogatja a modern kijelzők sztenderd felbontásait, továbbá vezérelhető egér+billentyűzet kombóval, a fejlesztő és egyben kiadó Blueside mégis a kontroller használatát javasolja, hiszen eredetileg is ahhoz az irányítás sémához tervezték. 

A játék már elérhető Steamen erre a linkre kattintva vagy közvetlenül az alkalmazásból 20 euróért. A gépigénnyel vélhetően senkinek nem akad problémája.

Ti örültök a klasszikus Kingdom Under Fire: The Crusaders új megjelenésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)