Hirdetés

Jön a Kingpin: Reloaded, a klasszikus FPS felújított változata

|

Még idén újabb lehetőséget kapunk arra, hogy szétcsapjunk a maffiavezér verőlegényei között a fiktív alvilágban. Ezt ráadásul minden nagyobb platformon megtehetjük.

Hirdetés

Mára már kissé megmosolyogtatóan néz ki a Kingpin: Life of Crime, ugyanis az 1999-es játék korai 3D-s modelljei nem öregedtek szépen, viszont a maga idejében kifejezetten népszerű játéknak számított. A 3D Realms az Interplayjel karöltve arra vállalkozott, hogy kicsinosítják az elavult látványvilágot és a mai kor követelményeinek megfelelő formában kiadják jelen generációs platformokra. 

Hirdetés

A játék hírnevét jórészt annak köszönheti, hogy nem sokkal a columbine-i mészárlás után jelent meg, amikor az erőszakos játékok elleni politikai kampány a csúcspontján volt. A Kingpin pedig nagyon erőszakos volt; már a sztori kezdetén fémcsővel kellett agyonvernünk ellenfeleinket, az alvilági leszámolásoknál sem finomkodtak, a szereplők pedig lényegében a névelők helyett is a "fuck" szót használták. A játék nyilvános meghurcolása mellett kevesen emlékeznek arra, hogy ez volt az egyik első FPS, amelyben lövöldözés mellett lopakodással és párbeszédekkel is megoldhattunk konfliktushelyzeteket. Az újrakiadás tiszteletére egy előzetest is kaptunk:

A kiadó azt ígéri, hogy felújított grafikával, 4K felbontásban, újragondolt küldetés- és dialógusrendszerekkel még idén érkezik a Kingpin: Reloaded, ráadásul PC-n, PlayStaion 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is belevethetjük majd magunkat. Ha valaki nosztalgiaképp a régi grafikát szeretné visszakapcsolni, akkor természetesen arra is lehetősége lesz a Classic módban. 

Ti örültök, hogy elkészül a Kingpin felújított változata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)