Hirdetés

King's Bounty 2 - visszatér a '90-es évek stratégiája

|

A bejelentéshez egy előzetest is kaptunk, amiből megismerkedhetünk a játék világával.

Hirdetés

Kijelenthetjük, hogy a retró láz tombol a videojátékiparban; sorra érkeznek régi konzolok mini verziói és a klasszikus játékok felújított változatai, most pedig egy újabb nagy múltú sorozathoz érkezik a folytatás, amire meglehetősen sokat kellett várnunk. A King's Bounty 30 éves gyökerekkel rendelkezik, a klasszikus körökre osztott stratégia második számozott részét készítő 1C Entertainment (amely a 2008-as King's Bounty: The Legendet is jegyzi) pedig egyből egy előzetessel is készült a bejelentéshez.

Hirdetés

Ebből kiderül, hogy egy virágzó királyság békés napjai leáldozóban vannak, nekünk pedig fel kell vennünk a harcot a birodalom ártatlan lakóira törő ellenséggel, egy igen megragadó, mágiával átszőtt világban:

A King's Bounty valószínűleg azért nem kapott folytatást a '90-es években, mert az azt fejlesztő New World Computing ezen játék alapjaira építve indította útjára a Heroes of Might and Magic sorozatot, mely a körökre osztott stratégiai játékok koronázatlan királyává vált. Az idők során érkezett pár spin-off, és a King's Bounty: The Legend képében egy egész jó folytatást is kapott a sorozat, de a második számozott epizód egészen eddig váratott magára. 

A játék 2020-ban jelenik majd meg, ennél pontosabb információkat egyelőre nem kaptunk. Ti várjátok már a King's Bounty II-t? Játszottatok az első résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)