Hirdetés

Kiszivárgott a GoldenEye 007 soha ki nem adott remasterének teljes végigjátszása

|

2007-ben jelenhetett volna meg a legendás GoldenEye 007 felújított változata, de végül jogi okok miatt voltunk kénytelenek nélkülözni.

Hirdetés

A Metacritic-átlaga alapján is a Nintendo 64 egyik legjobb játéka a GoldenEye 007, a harmadik helyen áll a The Legend of Zelda: Ocarina of Time és a Perfect Dark mögött. Megjelenésekor rengetegen állították, hogy ez minden idők legjobb FPS-e, ami játékmenete, technológiai megoldásai, egyjátékos kampánya és osztott képernyős multija miatt is kiemelkedő volt, továbbá megmutatta, hogy konzolon sem lehetetlen belső nézetes shootereket játszani.

A Rare 2007 környékén szeretett volna egy remastert kiadni Xbox 360-ra az Xbox Live Arcade-en keresztül, és ugyan a projekt elkészült, jogi problémák álltak a megjelenés útjába. Most a teljes végigjátszását és 30 percnyi multizást is megnézhetünk.

Hirdetés

Graslu00 "00 Agent" nehézségen, 4K-ban, 60 fps-sel játszott vele egy emulátort használva, és nagyjából másfél óra alatt befejezte. Hozzátette, hogy ez már egy évekkel ezelőtt kikerült build, és valószínűleg 2021 folyamán publikusan elérhető lesz. Addig is az alábbi, gyönyörűen fejezetekre bontott videóban láthatjuk, milyen futás közben, a lehető legmagasabb minőségben.

2010-ben megjelent egy új kiadás az Eurocom fejlesztésében, eredetileg Wii-re, majd más konzolokra is, de a GoldenEye 007: Reloaded inkább volt remake, és nem is kapott olyan magas pontszámokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)