Hirdetés

Kiszivárgott a hírhedt Duke Nukem Forever korai verziója

|

Elvileg hamarosan mi magunk is kipróbálhatjuk a kiszivárgott, 2001-es Duke Nukem Forever buildet.

Hirdetés

Duke4 rajongói oldal nemrég megosztott egy 4Chan-posztot, amiben a végül 2011-ben megjelent Duke Nukem Forever korai, egészen pontosan 2001-es verziója látható. Rögtön egyértelművé válik, hogy 10 évvel a tényleges megjelenés előtt még egy teljesen másmilyen folytatást képzeltek el az alkotók. 

Úgy tűnik, hogy a 2001-es elképzelések még sokkal közelebb álltak az 1996-os Duke Nukem 3D-hez, és nem távolodtak el annyira a nagy elődtől, mint a 2011-es játék. Mindezt ráadásul elvileg hamarosan mi is kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A szivárogtató ugyanis elmondása szerint most azon dolgozik, hogy elkészítsen egy editort, és játszható formába tudja kalapálni több mint 20 éves, 2001-es buildet idén júniusra. Az eredeti bejegyzés szerint a kiszivárgott játékban megtalálható szinte minden tervezett pálya és fegyver, néhány ellenféltípus és egyéb tartalom azonban hiányzik belőle.

Íme, így festett a kiszivárgott felvétel alapján a Duke Nukem Forever 2001-es változata: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)