Hirdetés

Kiszivárgott a Mortal Kombat 2 forráskódja, rengeteg kivágott tartalom lepleződött le

|

A Mortal Kombat rajongói sorra fedezik fel, hogy mik maradtak ki a verekedős játékból.

Hirdetés

A Mortal Kombat széria kedvelői két folytatással kapcsolatban is izgatottak lehetnek: filmes fronton a Warner Bros. és a New Line Cinema zöld utat adtak a következő Mortal Kombat filmnek, amelynek a befejezés alapján Johnny Cage biztosan a része lesz majd, a forgatókönyvet pedig Jeremy Slater (Holdlovag, Az Esernyő Akadémia) jegyzi. 

A másik izgalmas lehetőség a NetherRealm Studiosnál készülő projekt, amely lehet akár a Mortal Kombat 12, de az Injustice 3 is, ez csak később fog kiderülni. Mindazonáltal a stúdiót vezető Ed Boon azt elárulta, hogy Tremor még mindenképpen vissza fog térni a franchise jövőjében. 

Hirdetés

De még mielőtt ezek sorra kerülnének, más izgalmak tartják lázban a rajongókat. 29 évvel az eredeti játék megjelenése után ugyanis kiszivárgott a Mortal Kombat II forráskódja az internetre. Az 1993-as folytatás rengeteg fejlesztést tartalmazott elődjéhez képest, de az online felbukkant információkból kiderült, hogy számos funkciót és tartalmat is kivágtak a játék debütálása előtt. Mozdulatokat, kombókat és olyan elemeket is, amik a játék pályáin jelentek volna meg. Mivel ezek a tartalmak kontextus nélkül kerültek elő, nem lehet tudni, miért száműzték őket, de mindenképpen érdekesek. 

Twitteren a Pegasus Kid nevű felhasználó osztja meg egymás után a forráskódban felfedezett tartalmakat, és érdemes végigpörgetni a találatait, mert vannak közöttük olyanok, mint Johnny Cage soha nem látott animációi, fatality és kombó is:

Különleges pályaelemek: 

Egy a part mellett úszkáló ismeretlen: 

Kitana pörgése: 

Az egyik legkülönlegesebb felfedezés mégis Scorpion kékes-lilás bőrű változata:

És még egy rakás másik érdekesség, nosztalgiázni vágyóknak és Mortal Kombat rajongóknak egyenesen kötelező végigböngészni a kikerült anyagokat. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)