Hirdetés

Klasszikus FPS játékokon nőttél fel? Ez a videó visszahozza a gyerekkorod!

|

Mintha egyetlen csodálatos belső nézetes lövölde lenne, egy zseniálisan összevágott videó emlékeztet minket arra, mit is imádtunk az FPS mókák tengerében.

Hirdetés

Ez a videó nem a teljességről szól, egészen biztos, hogy mindenki mellé tudna még tenni egy (vagy több) FPS játékot, amit érdemes lenne egy ilyen szintű montázsba beemelni.

A 4096 (egyébként magyar című videókat is posztoló), főleg digitális evolúciókat bemutató csatorna tehetséges alkotójának feltehetően nem is az volt a célja, hogy örök mementót állítson a játéktörténelemnek.  Saját bevallása szerint is az alábbi videó egy válogatás azokból a címekből, amiket nagyon kedvel. Mindezt azonban olyan profi vágással és tálalással teszi, hogy meg akartuk osztani veletek az élményt.

Hirdetés

Az alábbi videó visszarepít minket a hőskorba, számtalan régi FPS harcos szíve dobban meg a szinte tökéletesen egymásba olvadó képsorok láttán. Mindenképpen hanggal érdemes megnézni: 

Kommentben jöhetnek a megfejtések, hány játékot sikerült azonosítani (már ha a könnyektől láttok rendesen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)