Hirdetés

Klasszikus PlayStation játékokhoz is érkezik a Trophies rendszer

|

A PlayStation Plus kínálatába bekerülő alkotásoknál válik elérhetővé a rendszer.

Hirdetés

Örömteli hírt osztott meg a Bend Studio csapata az achievementeket vagy trófeákat vadászó játékosok számára. A PlayStation ugyanis nemcsak számos közkedvelt klasszikus játékot tesz elérhetővé a PlayStation Plus kínálatában, hanem bővíti azokat a Trophies rendszerrel is, ami kétségtelenül jó hír a trófeavadász játékosok számára (emlékeztek még arra, amikor még polcra kitehető formában is lehetett bezsebelni ilyesmit?)

Az első kapcsolódó informácó alapján az egyik ilyen játék lesz az eredetileg 1999-ben megjelent Syphon Filter, amelyhez kapcsolódóaz egy ezüst és egy platiunim trófea neve is kiderült.

Hirdetés

A Sony átalakított PlayStation Plus rendszerében az Extra és a Premium előfizetők is egy rakás klasszikus játékot érhetnek el, és a Syphon Filter példája alapján több játék esetében is számíthatunk a trófeákra. A Bend Studio kapcsolódó bejegyzését alább olvashatjátok:

A Sony egyelőre nem közölte, hogy a többi klasszikus játékban is elérhetőek lesznek-e a trófeák, de igencsak furcsa lenne, ha csak és kizárólag a Syphon Filtert bővülne ezzel a jutalmazási rendszerrel. Szerintetek hasznos újítás lenne klasszikus címekbe ez a funkció?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)