Hirdetés

Több csomagban adja ki újra klasszikusait a Konami

|

A kiadó most régi játékokat fog összecsomagolni és játszhatóvá tenni a modern rendszereken.

Hirdetés

A Konami Anniversary Arcade Classics lesz az első a retro játékcsomagok sorában, amik egyébként a Konami Anniversary Collection sorozat keretében jelennek meg. Mindegyik kapható lesz PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés

Az első csomag április 20-án érkezik, 20 dollárnak megfelelő összeget kérnek érte, és a következő címeket tartalmazza majd:

- Haunted Castle
- A-Jax
- Nemesis
- Vulcan Venture
- Life Force
- Thunder Cross
- Scramble
- TwinBee

Az igazán izgi gyűjtemények ezután következnek. Valamikor idén nyáron jön a Castlevania Anniversary Collection, amibe belefért a széria első négy játéka. Várhatóan ez fog a legnagyobbat szólni, köszönhetően részben a Castlevania Netflix sorozat sikerének, részben annak, hogy a rajongók már nagyon ki vannak éhezve egy folytatásra.

Ezt szintén nyáron követi a Contra Anniversary Collection is. A 2019-es év a Konami megalapításának 50. évfordulója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)