Hirdetés

Silent Hill 2: Enhanced Edition - ezekkel a modokkal érdemes újra nekivágni

|

Modern PC-ken elég nehéz elindítani ezt a klasszikust, de az Enhanced Edition nevű mod rengeteget tesz azért, hogy a modern körülményekhez igazítsa a játékot.

Hirdetés

A Silent Hill 2 nem csak a sorozat legjobbnak titulált darabja, de általában véve a horror műfaj egyik legelismertebb címe. Sajnos akármennyire kiváló játékról van szó, a PC-s port felett eléggé eljárt az idő és igen nehéz dolga van annak, aki modern rendszereken szeretné működésre bírni a játékot, viszont a modderek végre ezt a problémát is leegyszerűsítették.

Hirdetés

A megoldás nem más, mint a napokban elérhetővé vált Silent Hill 2 Enhanced Edition, amely igazából nem is egy mod, hanem bizonyos modok gyűjteménye. Amellett, hogy újabb gépeken is futtathatóvá teszi a játékot, néhány további extrával is megtoldja az élményt, mint pl. a widescreen támogatás, magasabb felbontás, jobb hangminőség és még sok más.

A fenti videón megnézhetitek, hogy hogyan is fest az Enhanced Edition, ha pedig megjött a kedvetek hozzá, akkor innen tudjátok letölteni a csomagot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)