Hirdetés

Korhatárbesorolást kaptak a Grand Theft Auto remasterek

|

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition néven érkezhet a felújított GTA III, Vice City és San Andreas.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy még idén ősszel vagy csak jövő tavasszal, de a Rockstar minden jel szerint felfrissíti a Grand Theft Auto sorozat 3D-s érájának három játékát, a széria számára sikert hozó Grand Theft Auto III-at, valamint az ezt nem sokkal követő Vice Cityt és San Andreast. Többször pletykáltak róla általában jól értesült szivárogtatók, és most egy olyan helyen bukkant fel, ami még erősebben bizonyítja a csomag létezését.

A koreai korhatárbesorolási bizottság honlapján megjelent a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, amiről a nevén kívül semmit nem tudni, de ebből nem nehéz kitalálni, mit fog tartalmazni.

Hirdetés

A Rockstar anyavállalata, a Take-Two az elmúlt néhány hétben sorra távolított el GTA modokat, ami szintén azt sugallja, hogy hamarosan jönnek a remasterek. Várhatóan Unreal Engine-re ültetik át a játékokat, de a készítők hűek maradnak az eredeti látványhoz, azt fogják kimaxolni, nem kell remake-szintű átalakításra gondolni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)