Hirdetés

A koronavírus-járvány játék tulajdonképpen a jelenlegi életünk

|

Ha megfordult a fejedben, hogy jó lenne egy játék, amiben Győrfi Pál nem enged el otthonról, a tévéből pedig az operatív törzs beszél, ez tökéletes lesz számodra.

Hirdetés

A járványhelyzetnek köszönhetően nyert végtelen szabadidőt (már aki nyert ilyet) fordíthatjuk hasznos dolgok megtanulására, vagy arra, hogy értelmetlen, de legalább szórakoztató dolgokkal foglaljuk le magunkat. Mindkettő jót tesz a lelki és mentális egészségünknek.

Hirdetés

Thorir például egy koronavírus-járvány játékot épített a GZDoom-ra, amit innen tölthettek le (GZDoom és Doom2.wad kell hozzá). Mint az életben, ebben sem lehet sok mindent csinálni, de arra jó, hogy virtuálisan is gyakoroljuk a kézmosást. Rövid, de csodálatos az egész.

És ti mivel töltitek otthon az időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)