Hirdetés

Folytatást kapott a magyar koronavírusos Doom

|

Nem hittük, hogy lehet fokozni a koronavírusjárványra épülő retro Doom játékot, de végül csak sikerült ez a nem mindennapi mutatvány.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk róla, hogy egy kreatív honfitársunk, Thorir koronavírus-járvány játékot épített a GZDoom-ra, amit innen tölthettek le (GZDoom és Doom2.wad kell hozzá). Nos, nem kellett sokáig várni a folytatásra, pár napja ugyanis a játék második része is elérhetővé vált, erre maga az alkotó hívta fel a figyelmünket. Természetesen most is jár a taps neki, szóval megosztjuk veletek nem mindennapi alkotását.

Hirdetés

Az alábbi videó tökéletesen prezentálja, mit is kínál a "Koronavírus-járvány - a videojáték - 2. rész": bejárhatunk egy élelmiszeráruházat (persze csak 12 óra után), és megvehetjük a legfontosabb dolgokat, mint a finomliszt, a toalettpapír, és persze a benzines láncfűrész. A kaland végét pedig mi más is zárhatná le, mint az operatív törzs sajtótájékoztatója. 

A második részt ide kattintva tölthetitek le, kellemes túlélést kívánunk a magyar rögvalóság pixeles poklában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)