Hirdetés

Közösségi mod folytatja a Half-Life: Opposing Force történetét

|

A Through the City névre hallgató Half-Life 2 mod majd lefoglal, amíg megérkezik a Half-Life 3. Kicsit túloztunk talán.

Hirdetés

Idén novemberben lesz 23 éve annak, hogy a Gearbox és a Valve magára hagyta Shepardöt egy V-22 Ospreyen, ahol látszólag végleg megállt az idő. Sajnos nem sokkal később az egész Half-Life sorozat megfagyott, és ugyan nemrég érkezett egy Half-Life: Alyx, mind tudjuk, hogy a sorozat rajongói igazából a Half-Life 3-ra várnak. Lerágott csont ez, fájdalmas sebekkel, nem is feszegetjük. 

Még szerencse, hogy vannak türelmetlen tagok is a közösségben, mint például Kajlo, aki egy komplett folytatást készít az Opposing Force-hoz. Kajlo valószínűleg egy ideje megunta a várakozást, és elengedte a gondolatot, hogy a Valve valaha folytatja az egyik kedvenc történetét, így egy olyan mod elkészítésébe kezdett, ami egy teljes játéknak beillik, így pedig alaposan kitölti tartalommal az Opposing Force és a Half-Life 2 közti rövid időszakot.

Hirdetés

Through the City névre hallgató mod Shepardre fókuszál, akit felébresztett G-Man. A főhőst a City 17-be küldik, közvetlenül a Half-Life 2 eseményei előtt. A modban minden, az Opposing Force-ból ismert fegyver visszatér, köztük a sokak által kedvelt Desert Eagle és a hatalmas csavarkulcs is, ahogy megmaradt a rikító zöld HUD is, csak épp kicsit jobb minőségben, a Source motornak köszönhetően.

A mod első negyven perce már elérhető és mindenki számára kipróbálható a fenti linkre kattintva, külön érdekesség, hogy Dr. Colette Green is visszatér benne, méghozzá az eredeti szinkronhangjával, akire még a PS2-es kooperatív módból, a Half-Life: Decay-ből emlékezhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)