Hirdetés

Kvarcjátékkal, remasterekkel, battle royale-lal ünnepeljük a Super Mario Bros. születésnapját

|

Harmincöt éves lett a Super Mario Bros. franchise, és ahogy az várható volt, a Nintendo nem aprózza el az ünneplést.

Hirdetés

Jó ideje pletykálják már, hogy a remastereket és remake-eket egyébként is lelkesen öntő Nintendo számos klasszikus Mario játékot hoz el Switchre, és látva az eddigi eladásokat, teljes mértékben hittünk a pletykáknak. A mai előadás során azonban nem csak Mario remastereket, de egyéb érdekességeket is bejelentettek.

Hirdetés

Az egyik legváratlanabb volt az új Game & Watch (vagy ahogy nálunk hívták a köznyelvben, kvarcjáték), mely lényegében egy retro kézikonzol, rajta a Super Mario Bros. és a Super Mario Bros.: The Lost Levels játékokkal, valamint a Ball egy mariós változatával. Ez november 13-ától lesz kapható.

Még egy izgalmas újdonság a Mario Kart Live: Home Circuit, avagy egy AR játék, amihez valódi játékautókat kell majd vásárolni. A virtuálisan felvett power upokat, boostokat aktiválva a valódi játékok is reagálnak. A pályákat mi magunk alkothatjuk meg. Ez október 16-án válik elérhetővé.

A 3D-s platformerek kedvelőinek a Super Mario 3D All-Stars gyűjtemény lesz a kedvence, melyben a Super Mario 64, a Super Mario Sunshine, illetve a Super Mario Galaxy szerepelnek, nagyobb felbontással, Switchre optimalizálva. Szeptember 18-tól lehet majd kapni, viszont dobozosan korlátozott példányszámban, digitálisan pedig 2021. március 31-ig. Ettől különállóan, jövő év február 12-én megjelenik a Super Mario 3D World is Switchre, online és helyi kooperatív multival, valamint új pályákkal és Amiibókkal.

A mai napon visszatér a Super Mario All-Stars is, ami az első három játékot, valamint a The Lost Levelst, fogja egybe, és Switchen válik elérhetővé.

Lesz továbbá egy Mario battle royale is, amit csak a Nintendo Switch Online előfizetői játszhatnak, ők is korlátozott ideig (október 1-től március 31-ig). A Super Mario Bros. 35-ben 35 játékos küzd az életben maradásért, a legyőzött ellenfelek más térfelére kerülnek át. Speciális tárgyakkal lehet javítani az esélyeinken.

A Nintendo játékbeli eseményekkel is készül, a Mario Kart Tourban, a Super Mario Maker 2-ben, és az Animal Crossing: New Horizonsban egyaránt találkozhatunk új tartalmakkal. Az ünneplés március 31-én ér majd véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)