Hirdetés

Szerinted melyik a legjobb LAN-partys játék?

|

A kilencvenes és kétezres években sokan töltöttünk együtt délutánokat, egész napokat vagy informatika órákat barátainkkal, miközben pörgött az UT, a CS, folyt az üdítő és fogyott a pizza. Nektek melyik volt a kedvenc játékotok?

Hirdetés

Nehéz CRT monitorok, cukros üdítőtől és Cheetos-morzsától beragadó billentyűzetek, fültisztítóval portalanított golyós egerek. Az elmúlt évtizedek (de inkább a kilencvenes évek végének és a kétezres évek elejének) legjobb LAN partyjait fémjelezték, melyeken összegyűlt a társaság, valaki fellőtt egy szervert, a többiek csatlakoztak, és ment a móka (meg az anyázás, akkor még nem névtelenül és arctalanul) napestig. 

Most már nem ilyen egyszerű a dolog, net nélkül sok játékban lehetetlen összehozni a multit, de áldott jó emberek kemény munkájának hála a legtöbb klasszikus a modern rendszerekkel is megbirkózik, és fájdalommentesen lehet bevetődni a Quake 3 Arenába, az Unreal Tournamentbe, a CS 1.6-ba, vagy mondjuk a Warcraft 3-ba. 

A LAN-party-kompatibilis játékok listája hosszú, bizonyára mindenkinek megvan a saját kedvence (nekem pl. a FlatOut 2). Most szeretnénk, ha megosztanátok velünk, nálatok mi a csúcs. Az alábbi szavazásba összeválogattuk a számunkra emlékezeteseket, de kommentben lehet még hozzátenni, vagy kifejteni, miért esett a választásotok egyik vagy másik játékra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)