Hirdetés

Legacy of Kain: Soul Reaver remaster készül?

|

Egy közismert szivárogtató szerint még idén bejelentik.

Hirdetés

Régóta pihen a Legacy of Kain sorozat, a legutóbbi rész, a Defiance 2003-ban jelent meg. Volt ugyan egy Nosgoth nevű, ingyenesen játszható spin-off, de az hamar bebukott, a nyílt béta után le is kapcsolták a szervereit, és az igazi rajongók nem hajlandóak elismerni a széria hivatalos tagjaként. 2017 óta elvileg bárki elkérhetné a licencet a Square Enixtől, de valahogy nem kapkodnak utána. 

A többször is hiteles dolgokat szivárogtató Shpeshal Nick az XboxEra podcastben említette meg, hogy visszatérhet a sorozat egyik legsikeresebb része, a Soul Reaver.

Hirdetés

Annyit árult el, hogy remaster lesz, 2021-es megjelenésre számíthatunk, és valamely nagy esemény során fogják leleplezni, de azt, hogy milyen platformokra jöhet, ki készítheti, nem osztotta meg.

Épp 2021. márciusában lett inaktív a Legacy of Kain: Soul Reaver a Steamen, jelenleg nem lehet megvásárolni, és az aloldalán az az üzenet áll, hogy a fejlesztők fontos frissítéseken dolgoznak.

Tekintve, hogy a rajongók régóta vágynak a Legacy of Kain széria újraélesztésére, nem lepődnénk meg, ha a Square Enix ezzel kezdené tesztelgetni a terepet, mielőtt akár egy folytatást bedob. Érdemes a remaster létezését fenntartásokkal kezelni, de figyelünk, és szólunk, amint bármi van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)