Hirdetés

Új részt vagy gyűjteményt kap a legendás Leisure Suit Larry sorozat?

|

Megjelent egy érdekes oldal a Steamen, amit valószínűleg idő előtt élesítettek véletlenül.

Hirdetés

Az idősebb korosztály számára biztosan ismerősen cseng a Leisure Suit Larry név, ugyanis az Al Lowe által megalkotott sorozat első részei igazi klasszikusokká váltak az évek során. Most pedig könnyen elképzelhető, hogy egy újabb darabbal bővül a széria.

Hirdetés

Nemrég felkerült a Steamre egy Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry című játék, azonban elég hiányos az oldal, tehát nagy valószínűséggel valaki túl korán tenyerelt rá arra a bizonyos zöld gombra.

Túl sok mindent nem tudunk a rejtélyes alkotásról, a Steam-oldal alapján viszont úgy tűnik, hogy egy csomagról van szó, tehát több dolgot tartalmaz, illetve a jelek szerint október 24-én érkezik meg. Könnyen lehet, hogy nem is egy új részről van szó, hanem valamiféle gyűjteményről, mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Ti örülnétek, ha új felvonást kapna a Leisure Suit Larry? Vagy jöhetne egy újrakevert kollekció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)