Hirdetés

Commodore 64-re portolja a Limbót a Playdead egyik fejlesztője

|

A stúdió ugyan jelenleg máson dolgozik, de az egyik csapattag épp azon ügyködik, hogy a nagy sikerű platformer C64-en is fusson.

Hirdetés

Egyszerű, de nagyszerű játék volt a Playdead 2010-ben megjelent játéka, a srácok azóta ismét bebizonyították az Inside-dal, hogy nagyon értenek ehhez a műfajhoz. A Limbo rengeteg platformra megjelent már, és most úgy néz ki, hogy talán egy olyan gépen is játszhatjuk majd, ami a '80-as években élte fénykorát.

Hirdetés

Soren Trautner Madsen, a Playdead egyik fejlesztője úgy döntött, átportolja Commodore 64-re a Limbót, és eddig meglepően jól néz ki a dolog, annak ellenére is, hogy csak szabadidejében hegeszti, mert közben a csapat új játékán dolgozik. Viszont a stúdió is rábólintott a projektre, így könnyen előfordulhat, hogy valamikor tényleg C64-en fogunk játszani a Limbóval.

Ha pedig a fenti gameplay alapján nem hinnétek el, hogy tényleg egy Commodore 64-en fut a játék, akkor vessetek egy pillantást az alábbi videóra.

Zseniális munka, nyilván minden retró gamernek melegen ajánlott kipróbálnia majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)