Hirdetés

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth - rajongók újítják fel

|

Minden idők egyik legjobb Gyűrűk Ura játékát már megvásárolni sem lehet, de néhányan kitartanak mellette.

Hirdetés

Tíz évvel ezelőtt, amikor a Gyűrük Ura filmekből a világ összes pénzét ki lehetett sajtolni, elsősorban az Electronic Artsnál voltak a játékok jogai. A filmek alapján készült játékok ha nem is kiemelkedőek, de élvezetesek lettek, viszont a The Battle for Middle-earth sorozat két része kitűnőre sikerült, és méretes rajongótábort hízlalt fel.

Hirdetés

A jogokat 2010 óta a Warner Bros. Interactive Entertainment birtokolja, és most épp a filmekhez nem kapcsolódó Middle-earth: Shadow of ... szériával nyűgöz le minket. a Battle for Middle-earth egy ideje már sehol nem kapható hivatalosan, és nem sok esély van rá, hogy az eredeti csapat előkaparja és felújítja, viszont rajongók már egy ideje dolgoztak a HD-sításon, az eredmény pedig elég látványos. A változás az egységeket és hősöket érinti, valószínűleg játék közben annyira nem tűnik fel, de nézzétek meg, mennyire más lett Legolas.

Vagy Aragorn.

Ha kipróbálnátok, innen tölthetitek le a csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)