Hirdetés

Már egészen elfogadhatóan lehet Xbox 360-as játékokat futtatni PC-n

|

Azért még mindig nem olyan az élmény, mintha Xboxon játszanánk.

Hirdetés

A Microsoft sokat tesz azért, hogy játszhatóak maradjanak a korábbi generációk legfontosabb játékai, és a fejlesztők is igyekeznek megőrizni alkotásaikat a jövő nemzedékeinek, sokszor remasterek formájában, jobb minőségben. Azért egy lelkes csapat továbbra is dolgozik az eddigi leghatékonyabb Xbox 360-emulátor, a Xenia fejlesztésén, mely lehetővé teszi, hogy PC-n játszhassunk például a Red Dead Redemptionnel. 

Igaz, hogy a program egyre jobban teljesít, de kérdéses, megéri-e szívni vele és várni rá. 

Hirdetés

Az alábbi videóban láthatjuk a Xenia működését bizonyos játékok esetében, illetve hallhatunk arról, hogy hogyan tudtak teljesítménybeli növekedést elérni. Talán egyszerűbb szerezni egy Xbox 360-at olcsón (még nem avult el teljesen a hardver), vagy legalább egy Xbox One-t kicsit drágábban, de aki nem tűr meg egy konzolt a háztartásban, annak persze ez is opció lehet. Kontroller azért így is kelleni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)