Hirdetés

Max Payne arca és hangja együtt ünneplik a karakter szülinapját

|

A játékvilág egyik leghíresebb nyomozója huszadik születésnapját ünnepli, a karakter szinkronhangja és képmása pedig egy közös videóban emlékeznek meg a sorozatról.

Hirdetés

Amikor 2001-ben megjelent az eredeti Max Payne, gyakorlatilag minden tekintetben úttörő volt. A látvány a korhoz képest lehengerlőnek bizonyult, a Mátrixot felelevenítő időlassítás pedig rengeteget lendített a hagyományos TPS játékmeneten, a borongós film noir hangulat pedig azóta is leutánozhatatlan.

A játék idén húsz éves lett, a készítők pedig igyekeztek méltó módon megemlékezni mind a játékról, mind pedig a karakterről.

Hirdetés

Sam Lake manapság elsősorban arról ismert, hogy ő írja gyakorlatilag minden Remedy játék történetét, viszont amikor a stúdió még sokkal kisebb volt, akkor érthető módon mindenkinek több szerepet kellett magára vállalnia, így eshetett meg, hogy az első részben ő róla mintázták a karaktert is.

Míg a megjelenését ő kölcsönözte a karakternek, szerencsére a szinkronhoz azért fel tudtak bérelni a profit, így James McCaffrey lett Max hangja, a színészi játéka pedig a mai napig felejthetetlen a szerepben. A franchise szülinapja alkalmából most mind a ketten megjelentek egy rövid videóban, hogy megköszönjék a rajongók kitartó odaadását, illetve egy rövid jelenet erejéig ismét belebújtak a karakter bőrébe.

Nagyon reméljük, hogy a sorozat az elkövetkező húsz évben sem tűnik el a süllyesztőben és ha másképp nem is, legalább egy igényes remake formájában még találkozhatunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)