Hirdetés

Most egy újabb klasszikust zsákolhatsz be teljesen ingyen

|

Földönkívüli invázió, egy őrült tudós, beteg humor és brutális akció. Na, kitaláltátok már?

Hirdetés

Miután olyan játékokon dolgozitt, mint az Aladdin, a Th Jungle Book vagy az Earthworm Jim, Nick Bruty valami komolyabbra vágyott. Ez lett az MDK.

Hirdetés

A rengeteg minijátékot tartalmazó TPS lövöldében hatalmas pályákat kell bejárnunk, hogy leszámoljunk az emberiség sorsát veszélyeztető, a Föld erőforrásait kiszipolyozó űrlényekkel, miközben megoldunk pár fejtörőt. A merőben különböző pályák végén egy-egy egyedi boss is vár ránk, úgyhogy ez nem lesz sétagalopp.

Ebben az időben még az FPS-ek dominálták a játékipart, így a TPS kifejezetten üde felüdülést jelentett. Erre jött a fantasztikus pályadizájn, a remek technikai megoldások, illetve az ütős zene, amit az a Tommy Tallarico szerzett, aki épp a hétvégén járt hazánkban a Video Games Live koncertsorozattal.

Az MDK-t most a GOG-ról zsákolhatjátok be ingyen, természetesen DRM-mentes formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)