Hirdetés

MediEvil - a fejlesztők még az eredeti játékot is belerakták a remake-be

|

Ha elég kitartóak vagyunk, és nem rohanunk végig a játékon, akkor elérhetővé tehetjük annak klasszikus verzióját is.

Hirdetés

A múlt héten megjelent PlayStation 4-re az 1998-as MediEvil remake-je, ami modern köntösbe bújtatta Sir Daniel Fortesque néhol egészen őrületes kalandját. Erősen ajánlott nem kizárólag a főküldetésre koncentrálni, mivel egy kis pluszmunkával elég menő jutalmat oldhatunk fel.

Hirdetés

Az újraalkotott MediEvil fejlesztői ugyanis nemcsak kipofozták a klasszikust, hanem az eredeti, PlayStation 1-re megjelent változatot is elrejtették a remake-ben. A feloldásához meg kell találnunk a pályákon lévő Lost Soulokat, amikből összesen 19 van. Mindegyikhez tartozik egy-egy teljesítendő feladat, és különböző helyeken kell leraknunk őket. Ha végeztünk ezzel, akkor a főmenübe visszatérve egy "Old Game" nevű gomb vár minket, amire rábökve már el is indíthatjuk az eredeti játékot.

Elég időigényes a dolog, de mindenképp megéri, hiszen így remekül össze tudjuk hasonlítani a két változatot. Ha esetleg nincs türelmetek mindehhez, akkor viszont érdemes lehet meglesni az alábbi videót, ami alaposan bemutatja a remake-be épített eredeti játékot.

Nektek sikerült már megszerezni ezt a rejtett jutalmat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)