Hirdetés

Most már tényleg jön a MediEvil Remake PS4-re, hamarosan trailert is kapunk

|

A Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke mesélt kicsit a projektről, és elárulta, hogy mikor jön az első trailer.

Hirdetés

Shawn Layden egy kicsit tisztázta a MediEvil projekt helyzetét. A játék egy teljes remake lesz, és nem egy egyszerű újrakeverés, a csapat az egész játékélményt újraépíti az alapelemek felhasználásával. Ez mindenképpen jó hír, mert hosszú ideje elég nagy a csönd a projekt körül, pedig régi rajongókként eléggé várjuk már az újrázást.

Hirdetés

Az első ízelítőt október 31-én kapjuk meg a játékból, akkor érkezik ugyanis az első valódi trailer, ahol láthatjuk a munka eredményét:

"Ez egy remake. Fogtuk az eredeti játékdizájnt és az eredeti művészeti anyagokat, majd összefogtunk az Other Ocean Interactive csapatával, akik aztán újjáépítik ezekkel a játékot."

Az 1998-as, PlayStation 1-es klasszikus így teljesen új fényben tündököl majd. Megjelenési dátum egyelőre nincs, csak azt tudjuk, hogy PS4-re érkezik, illetve érezzük belül a birtoklási vágy kellemesen agresszív érzését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)