Hirdetés

Mega Man - különleges gyűjtői kazetták készülnek a 30. évfordulóra

|

A Capcom a Mega Man jeles évfordulójának alkalmából limitált verzióban adja ki a Mega Man 2 és Mega Man X játékokat.

Hirdetés

A kiadó a minap jelentette be, hogy az iam8bit csapattal együtt egy igazán speciális 30. évfordulós gyűjtői verzióban adja ki a Mega Man 2-t és a Mega Man X-et.

Hirdetés

Az egyenként 100 dollárért vásárolható kazettákból mindössze 8500 darab készül - ebből 7500 az alap kék színben, 1000 pedig sötétben világítós kiadásban. A vásárlás során nem derül ki, melyiket kapjuk, mert az összes csomag zárt, számozatlan dobozban érkezik. A játékok természetesen játszhatóak lesznek NES és SNES gépeken, nem csak díszként szolgálnak. Várhatóan így fognak kinézni, de a dizájnok még nem tekinthetőek véglegesnek.

A bejelentés egyébként a Capcom úgynevezett Mega May hónap kezdeteként is szolgál, ugyanis gőzerővel készülnek a Mega Man 11 kiadására, és az E3-as bemutatóra. A Mega Man 11 várhatóan még idén érkezik PC-re, PS-4re, Xbox One-ra és Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)