Hirdetés

Megbízható források árultak el infókat a Grand Theft Auto remasterekről, de nem biztos, hogy mindenki boldog lesz

|

Már ősszel megkaphatjuk a GTA III, a GTA Vice City és a GTA San Andreas felújított kiadásait.

Hirdetés

Úgy tűnik, még éveket kell várnunk, mire elmerülhetünk a Grand Theft Auto VI-ban, viszont a Rockstar addig is szór nekünk apróságokat: frissülni fog a Grand Theft Auto Online, és minden jel azt mutatja, hogy idén érkezik a Grand Theft Auto remaster-trilógia, benne a 3D-éra három felejthetetlen játékával. Sajnos úgy tűnik, a Liberty City Stories és a Vice City Stories most sem került elő. 

Kotaku három olyan, egymástól független forrásnál érdeklődött, akik korábban hetekkel, hónapokkal előre elárulták, milyen frissítéseket fog kapni a GTA Online és a Red Dead Online. Azt nem sikerült kideríteni, hogy a Take-Two által belengetett három remaster pontosan mi, de azt igen, hogy a GTA-trilógia megszépítése már a végénél jár - ez lehet az egyik, ha egy csomagként tekint a kiadó erre.

Hirdetés

Mindhárom játékot az Unreal Engine segítségével frissítik fel, de nem kell teljes remake-re gondolni; igyekeznek a fejlesztők hűek maradni az eredeti látványhoz, abból mai eszközökkel kihozni a maximumot. Állítólag leginkább olyanok lesznek, mintha valaki szétmodolta volna őket. Frissül a felhasználói felület is, de megőrzik a klasszikus stílust.

A fejlesztésért a nemrég felvásárolt, korábban Ruffian néven a Crackdown játékokat fejlesztő Rockstar Dundee felel, amely egyébként a GTA V új változatainál is segít.

Hirdetés

Az eredeti terv elvileg az volt, hogy a csomagot a GTA V és a GTA Online PS5-ös és Xbox Series X|S-es változatának vásárlói kapják ajándékba, de úgy döntöttek, végül külön fogják kiadni PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Switchre, PC-re, Stadiára, sőt, mobilokra is, október végén vagy november elején. A PC-s és mobilos kiadások 2022 elejére csúszhatnak, ha a konzolosok nagyobb figyelmet igényelnek a következő hetekben.

A források arról is beszéltek, hogy a Red Dead Redemption újrakeverését még fontolgatja a Rockstar, attól függően fogják megcsinálni, hogy ez a csomag hogy teljesít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)