Hirdetés

Megdöbbentően jól néz ki az első Doom ray tracinggel

|

Valaki az 1993-as játékba építette be a sugárkövetést, máris jobb lett a bevilágítása.

Hirdetés

Még kell néhány év, hogy általánosan elterjedt legyen a játékokban a ray tracing, és mindenki rendelkezzen olyan videokártyával, ami képes megjeleníteni a valós idejű sugárkövetést, de addig is, ha máshogy nem, videókon láthatjuk, hogyan teszi ez jobbá a játékok látványát - még az olyan klasszikusokét is, mint a Quake vagy a Doom.

Míg előbbihez hivatalos patch készült, utóbbit egy Sultim-t nevű modder dobta fel.

Hirdetés

A Doom Ray Traced modhoz mindenképp Nvidia videokártyára van szükség, valamint egy eredeti Doom.wad fájlra és a PrBroomra. Ha ezek megvannak, az első három epizódot lehet ray tracinggel játszani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Akinek nem áll módjában kipróbálni, nézze meg az alábbi összehasonlító videót. Néhol egy kicsit sok, de egyébként tényleg fantasztikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)