Hirdetés

Megjelent a Half-Life RTS, amit 13 évig fejlesztett egy modder csapat

|

A projekt még 2007-ben indult, és egy egyszerű kis Alien Swarm mod volt, de mára egy teljes értékű stratégiai játék lett belőle.

Hirdetés

A lehető legjobb hírrel érkezett a Lambda Wars legújabb fejlesztői posztja: a Half-Life világára építő stratégiai játék hivatalosan is elkészült. Ez azt jelenti, hogy mind a többjátékos mód, mind a co-op és az egyjátékos részleg probléma nélkül pörgethető. A Lambda Warsban végigjátszhatjuk a Half-Life 2 legnagyobb csatáit egy teljesen új nézetből, egészen más mechanikákat használva.

Hirdetés

A mod maga egy Alien Swarm átalakítás, ami egyébként szintén egy modként indult. Az Alien Swarmot a Valve később felkarolta, és külön játékként megjelentette, de persze ingyenesen, így egy kattintással letölthető. A Lambda Wars erre épül, így gyakorlatilag egy ingyenesen játszható RTS-ről van szó, ami egyébként olyan Half-Life 2-es ellenfeleket is tartalmaz, akiket kivágtak az FPS-ből.

A Lambda Wars 13 évig készült és számtalan fejlesztő segédkezett az összerakásában. A vezető programozó azon kevesek egyike volt, aki a projekt elejétől a végéig részt vett benne, és aki hatalmas örömmel adta ki az 1.0-s verziót. A játékot itt érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)