Hirdetés

Megjött a House of the Dead remake első trailere

|

A klasszikus on-rail lövölde 2021-es felújítása végre megmutatta magát. A látvány láthatóan sokat fejlődött, de a lényeg nem változott.

Hirdetés

Először 2019-ben jött a hír, hogy a Forever Entertainment bepörgetett több The House of the Dead projektet is. Az akkori információk szerint a MegaPixel fejlesztőcsapata 2 epizódon is dolgozik, de a bejelentést követően közel másfél évig semmit sem láthattunk ezekből.

Most az első rész mutatta meg magát, és ha hihetünk a trailerben látottaknak, akkor a játékmenet nagy része marad a régi, és leginkább csak vizuális téren újul meg a rail shooter klasszikus. Ha a főleg játéktermi időkből fennmaradt műfaj nem ismerős annyira, akkor ezt a podcastet érdemes meghallgatnotok, amelyben HP volt a Checkpoint vendége (és elég nagy House of the Dead fan amúgy).

Hirdetés

A Sega eredeti árkád játékában a játékosok feladata a Dr. Curien által megalkotott élőholt hordák kiirtása volt. A cél a remake-ben is változatlan, de a MegaPixel azt ígérte, hogy ezúttal modernizált játékélményt kapunk, hogy a House of the Dead megfelelhessen a 2021-es piac igényeinek.

Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen platformokra, és pontosan mikor érkezik a The House of the Dead: Remake, de annyi biztosnak tűnik, hogy a Nintendo Switch változat már idén megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)