Hirdetés

Meglepetés: a Grand Theft Auto V nem néz ki jól egy GameBoyon futtatva

|

A "there oughta be" YouTube csatorna művésze olyat tett, amire senkinek sem volt szüksége: retro handheldre vitte a világ kedvenc homokozóját.

Hirdetés

Amíg a Rockstar azzal van elfoglalva, hogy minél távolabb helyezkedjen az újrakevert GTA trilógia lángoló hullájától, addig a rajongók keresik a módját saját maguk szórakoztatásának.

Itt jön a képbe Sebastian Staacks, a there oughta be csatorna videós alkotója és hardverbűvölő mágusa. Staacks egy napon realizálta, hogy egy laptop és egy WiFi kártya segítségével tulajdonképpen futtathatná a GTA V-öt az első GameBoyon is, és így munkához látott.

Hirdetés

A megoldás (nagyon) leegyszerűsítve úgy működik, hogy a GTA V igazából egy PlayStationön fut, amit Staacks egy linuxos laptopra streamel, a laptop pedig átküldi a képet és az irányítás jogát a GameBoyra. Az eredmény pont annyira néz ki borzalmasan, mint gondoljátok:

Ezzel a megoldással gyakorlatilag bármilyen játékot lehet futtatni a GameBoy segítségével. Más kérdés, hogy a kijelző minősége miatt élvezhetetlen, de igazából a GTA V még így sem néz ki sokkal rosszabbul, mint az újrakevert San Andreas.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)