Hirdetés

Megnyílt a virtuális Xbox múzeum, a konzolok múltja mellett sajátodat is megnézheted

|

A Red Ring of Deathről is megemlékezett a Microsoft, és láthatjuk, mely játékokat toltuk a leghosszabb ideig.

Hirdetés

Idén 20 éves az Xbox, és ezt a Microsoft tisztességgel meg is fogja ünnepelni. Amíg készül a konzol történetét feldolgozó sorozat, addig a csapat egy virtuális múzeumot is összedobott, amihez csak egy böngészőre és néhány szabad percre lesz szükségetek.

A virtuális térben felfedezhetjük az egyes Xbox konzolok legfontosabb pillanatait, például az Xbox 360 megjelenésének idejében történt botrányokat. A nagy M már nem bújik el a vörös karikák elől: egy külön szekciót csináltak az ügynek a múzeumban.

Hirdetés

A legaranyosabb az egészben a játékosokra szabott részleg. Ha van/volt Xbox konzolod, akkor bejelentkezhetsz a felületen, és az felépíti neked a saját parkodat. A táblák mellett elsétálva láthatod, hogy mivel játszottál legtöbbet, mikor jelentkeztél be először az Xbox Live-ra és sok minden mást is.

A lenti képeken Csirke adatait látjátok:

Ha ti magatok is be akarjátok járni az Xbox Museumot, akkor erre tessék.

Kis jótanács: nekem voltak problémáim a működésével Firefoxban, így ha nehézkesen futna, vagy furák a képek, akkor próbáljátok ki Chrome-ban. Ott hibátlanul működött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)