Hirdetés

Megújulva tért vissza Az Idő Kereke-könyvek nyomán készült FPS

|

Természetesen a GOG kínálatában debütált a The Wheel of Time remaster.

Hirdetés

A GOG.com még mindig kifejezetten jó platform azoknak, akik régi játékokkal szeretnének játszani modern gépeken, ugyanis olyan klasszikusokat találunk a kínálatában, mint a Hellfire-rel kiegészített Diablo, vagy épp a Heroes of Might & Magic 3, és ezek bizony simán futnak még Windows 10 alatt is.

Olykor előfordul, hogy bekerül egy olyan remaster is a repertoárba, ami pont annyit javít egy-egy alkotáson, hogy az egy mostani PC-n is élvezhető legyen. Ilyen gondoskodásban részesült egy újabb kaland, aminek létezését sokan talán már el is felejtették.

Hirdetés

Egészen pontosan az eredetileg 1999-ben debütált The Wheel of Time játékról van szó, ami Robert Jordan Az Idő Kereke-regényein alapul, és a Legend Entertainment keze munkáját dicséri. A belsőnézetű lövöldében egy aes sedait alakítunk, saját erődünk lehet, ún. ter'angrealok formájában számos varázslatot bevethetünk, és még változatos időjárásnak is szemtanúi lehetünk. A korához képest tehát egy elég ambiciózus alkotásról van szó. Az Unreal Engine-t használó, szerepjátékos és stratégiai vonásokat sem nélkülöző kalandot játszhatjuk egyedül, de a helyi multiplayernek köszönhetően egyszerre négyen is elmerülhetünk benne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A remaster mögött az a Night Dive Studios áll, amelyik hasonló módon újította fel az első két Turokot és a System Shock-játékokat. Ezúttal is korrekt munkát végeztek, aminek köszönhetően most már HD-ban, 4K-ban, és szélesvásznú képernyőn is élvezhetjük a kalandot, így az előre renderelt átvezetők miatt sem fog várhatóan problémázni a gépünk.

Ha megvásárolnátok a kipofozott The Wheel of Time-ot, akkor irány a GOG oldala, ahol 10%-os kedvezmény mellett, 9,82 dollárért (nagyjából 3400 forintért) be is zsebelhetitek a klasszikust.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)