Hirdetés

Mesterséges intelligencia szépíti meg az első F.E.A.R.-t

|

Egy modnak köszönhetően hamarosan HD-változatban játszhatjuk majd a Monolith lövöldéjét.

Hirdetés

Bár a fejlesztők sem spórolnak a remake-ekkel és remasterekkel (elég csak a két legújabb szenzációra, a Demon's Souls Remake-re és a Marvel's Spider-Man Remasteredre gondolni), a modderek is folyamatosan azon vannak, hogy szebbé tegyék a klasszikusokat, javítsanak rajtuk. A közelmúltban többek között olyan projekteket mutattunk meg, mint a Fallout: New Vegas HD vagy éppen a The Witcher 3: Wild Hunt HD Reworked, most pedig egy újabb érdekes HD modról számolhatunk be.

Hirdetés

Rivarez prezentálta néhány kép segítségével, hogy fog kinézni a F.E.A.R.-hez készülő HD Texture Pack, amelynek textúráit egy Topaz A.I. Gigapixel nevű neurális hálózat skálázta és javította fel. Akárcsak a legtöbb, MI-által kezelésbe vett HD textúracsomag esetében, úgy ez is megőrizte a játék művészeti stílusát, csupán a felbontás lett élesebb. Emiatt nem is érdemes egy combosabb remasterre számítani, a galériában láthatók a változtatások: 

Jelenleg nem tudni, hogy mikorra számíthatunk a F.E.A.R. HD Texture Pack megjelenésére, de amint kiderül, szólni fogunk. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)