Hirdetés

Miniatűr, hordozható Nintendo 64 készült

|

Egy videós egészen menő masinát csinált a Nintendo klasszikus konzoljából.

Hirdetés

A hordozható konzolok nem számítanak már újdonságnak, nagyon régóta jelen vannak a piacon, és még manapság is sokan örülnek annak, ha utazás közben is pörgetheik kedvenc játékaikat - ez is egy jó érv a Nintendo Switch mellett a különleges exkluzívok játékkínálatán túl. Ráadásul a megfelelő alkatrészekkel és némi szöszöléssel simán lehet hordozható változatot készíteni egy-egy klasszikus konzolból, most újabb példát láthatunk erre.

Hirdetés

GmanModz egy videóban mutatta be nekünk, hogyan készített el egy hordozható és egészen apró Nintendo 64-et, ami nagyjából akkora, mint a konzol egy kazettája. A videós értelemszerűen az eredeti masina több alkatrészét is felhasználta az alkotásához, de a szerkezethez szüksége volt még egy akksira, képernyőre, valamint hangszóróra is. Továbbá egy olyan foglalat is készült, amibe gond nélkül beférnek az eredeti kazetták.

A masina egyedi gombokat kapott, illetve a Switch-hez tartozó Joy-Con kontrollerek karjai is fel lettek használva hozzá. Ahogy az a lenti videóban is látható, összességében remekül szuperál a kütyü, ám van egy hátránya, ugyanis a mérete miatt nem igazán kaphatott hatalmas akksit, így az üzemideje nagyjából másfél óra. Egyébként már korábban is készültek hordozható változatok a Nintendo 64-ből, de elvileg GmanModz alkotása lehet a világ legkisebb ilyen kütyüje.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)