Hirdetés

Ingyenes játékból tudhatod meg, hogy a Doom oldalnézetes platformerként is működik-e

|

A MiniDoom egy rövid, de nagyon jópofa játék, mely megmutatja, milyen lett volna, ha az első Doom nem FPS-ként, hanem platformerként jelenik meg.

Hirdetés

Visszagondolva azért örülünk, hogy a Doom olyan lett, amilyen - ha az id másképp választja meg a műfajt, ma valószínűleg nem úgy beszélnénk róla, mint most.

Jó érzés végre azt látni, hogy valaki nem okosórán vagy mikrón (esetleg az új MacBook érintősávján) próbálja futtatni az eredeti játékot, hanem valami különlegeset hozott össze. A Calavera Studio néven működő csapat tagjai GameMakerben dobták össze a MiniDOOM-ot, hogy megmutassák játékfejlesztési kurzusukon, milyen egyszerű platformert készíteni a programmal. Az eredményt teljes egészében közzétették, a 11 megás játékot bárki ingyen letöltheti, sőt, bejelentették, hogy december második hete környékén jön a folytatás, a MiniDOOM 2. Próbáljátok ki, csodálatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)