Hirdetés

The Elder Scrolls III: Morrowind - hatalmas frissítést kapott a Morrowind Rebirth mod

|

A játék egyik legnépszerűbb modja rengeteg újítást és javítást hozott.

Hirdetés

Az eredetileg 2002-ben megjelent Morrowind még mindig nagy népszerűségnek örvend, és lelkes modderek dolgoznak azon, hogy még látványosabbá és tartalmasabbá tegyék a már klasszikussá vált RPG-t. Miközben a Skyrimhez is dőlnek a modok, vannak, akik a múltban ragadtak, és inkább a harmadik részt pofozgatják.

Hirdetés

A Morrowind Rebirth készítője ezúttal a mod eddigi egyik legnagyobb frissítését tette közzé. Az 5.0-s patchnek köszönhetően még mozgalmasabbá válnak az új házakkal és NPC-kel bővített Balmora's Labour Town District, Molag Mar és Ald Velothi helyszínek. Ezeken kívül új fegyverekkel, páncélokkal és kiegészítőkkel bővíthetjük az arzenálunkat, továbbá négy varázslatot tanulhatunk, újabb bájitalokat kotyvaszthatunk, illetve a viccekkel teli Book of Jokes könyvet is lapozgathatjuk.

A frissítéssel a készítő Trancemaster_1988  több bugot is javít, még szebbé teszi a grafikát, valamint az egyes tárgyak balanszolására is figyelmet fordított.

A modot a ModDB honlapjáról ingyenesen letölthetitek erre a linkre kattintva. Aki szerette a Morrowind világát, annak érdemes kipróbálnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)