Hirdetés

Felújítva érkezik az első három Mortal Kombat játék?

|

Erre enged legalábbis következtetni a PEGI korhatárbesorolási rendszere, ahol feltűnt egy Mortal Kombat Kollection Online nevezetű játék.

Hirdetés

Még 2019 elején hallottunk egy remaster gyűjteményről, de az akkori hírek szerint a Warner Bros. végül leállította a projektet. Nos, most úgy tűnik, hogy mégis elkészülhet az első három Mortal Kombat epizód jelenlegi konzolokra és PC-re célzott felújított verziója, ugyanis felbukkant a Mortal Kombat Kollection Online címet viselő játék a PEGI korhatárbesorolási rendszerében. 

Hirdetés

A szóban forgó PEGI bejegyzés leírásából világosan kitűnik, hogy az első Mortal Kombat trilógiáról van szó, ami fejlesztett látványt, játékmenetet, és online funkciókat kap a remaster kiadásnak hála. 2019 áprilisában már volt szó arról, hogy a Blind Squirrel Games csapata dolgozik ezen a projekten, de akkor a Warner Bros. illetékesei gyorsan cáfolták a híreszteléseket, és leszögezték, hogy semmiképp sem bíznának rá egy ilyen fontos feladatot olyan csapatra, akiknek "nincs még egyetlen befejezett játékuk sem".

A Blind Squirrel Gamesnek egyébként valójában vannak kész játékai, ők feleltek például a méltán híres Forklift Simulator 2019-ért, de valószínűleg ismerősebb lehet a nevük a BioShock: The Collection miatt - remaster gyűjtemények terén tehát nem ez lenne az első szárnypróbálgatásuk. 

Amennyiben a PEGI besorolás valódinak bizonyul, a Mortal Kombat Kollection Online PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra érkezik - mindenesetre a január 21-i megjelenési dátum már biztos, hogy nem stimmel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)