Hirdetés

Most épp egy basszusgitárral játszották végig a Super Mariót

|

Banánokkal vagy táncszőnyeggel irányított Dark Souls? Ugyan, ez mind semmi a gitáros Marióhoz képest.

Hirdetés

Láttunk már sokféle fura megoldást a témában, a kreatív játékosok szinte a világon már mindennel irányították kedvenc játékaikat. Az alábbi videót nézve mégis pillanatok alatt felkúszik az ember szemöldöke, ugyanis Davie504 nem mást, mint egy basszusgitárt választott alkalmai perifériájának, ezzel játszotta végig az első Super Mariót - illetve egészen pontosan annak böngészős változatát.

Hirdetés

Az irányítás tulajdonképpen pofon egyszerű a gitárral: minden mozdulathoz, így az előre és hátrafelé történő mozgáshoz, az ugráshoz és a guggoláshoz is más-más hangot kellett a youtubernek lejátszania. Kicsit döcögősen indult a dolog, de a végére egészen belejött. Nézzétek meg ti magatok is azt, hogyan kell irányítani, sőt végigjátszani a Super Mariót egyetlen basszusgitár segítségével.

Davie504 csatornáján elsősorban zenés videók vannak, de nagyon reméljük, hogy a jövőben is megajándékoz majd bennünket mariós kalandjához hasonló gyöngyszemekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)