Hirdetés

Újra megvásárolható a Myst 3 és a Myst 4

|

A széria két korábbi részét meglehetősen nehéz volt legális keretek között beszerezni, de mától ez megváltozott.

Hirdetés

A GOG.com most már árulja mind az 5 Myst epizódot kicsit felújítva, modern rendszereken játszható formában. A fejlesztők nagyon örülnek annak, hogy a rajongók végre tényleg hozzáférnek a régóta elérhetetlen harmadik és negyedik részhez, és egyébként jó esélyt látnak a folytatásra is.

Hirdetés

A Cyan elnöke Rand Miller elnöke szerint a rajongóik imádnák, ha a Myst játékok világát a mostanában szárnyait bontogató VR vagy AR technológiával járhatnák be. Ehhez egy új történet, új korszak és minden extra dukál, de egyelőre hivatalosan nem jelentették be a folytatást. Ettől függetlenül vannak ötleteik, és reményekkel telve néznek a jövőbe.

A Myst sorozat már elérhető a GOG.com-on, így aki a teljes szériáról lemaradt az most pótolhatja, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)