Hirdetés

Nagyobb hangsúlyt kapnak a régi játékok a GOG-on

|

Persze nem kell attól félni, hogy eltűnnének a modern alkotások a GOG.com kínálatából.

Hirdetés

Talán még ti is emlékeztek azokra az időkre, amikor egy modern digitális áruház helyett a GOG.com még Good Old Games volt, és a platformnak köszönhetően olyan videojátékokat érhettünk el, amelyek már 10 évvezel előtt is réginek számítottak.

Aztán 2012-ben lecserélték a korábbi nevet, és a klasszikus kalandok mellett megjelentek AAA-címek és indie alkotások is a platformon.

Hirdetés

Manapság is vásárolhatunk régebbi videojátékokat a GOG-on, és olykor még az is megesik, hogy itt jelenik meg friss formában egy-egy klasszikus. Emellett a srácok tényleg sokat foglalkoznak a letűnt korok videojátékaival, és elég komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy még ma is élvezhessük azokat. Így gyakran különböző digitális meglepetéseknek, például útmutatóknak örülhetnek a vásárlók, és bizonyos esetekben még a megjelenéshez szükséges jogi teendőkkel is foglalkozik a csapat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A jövőben pedig még inkább előtérbe kerülhet ez az üzletpolitika, és visszatérhet a Good Old Games koncepciója. Ennek egyik első lépéseként megjelent a GOG oldalán egy "Good Old Game" elnevezésű címke, aminek segítségével több mint 500 klasszikus között böngészhetünk az áruház felületén. Így nagyon sok régi jóságra bukkanhatunk rá, amik között megtalálható a Hellfire kiegészítővel megtoldott Diablo, a Metal Gear Solid, a Heroes of Might and Magic 3: Complete, vagy épp a Warcraft első és második részét tartalmazó csomag.

Továbbá ezt a címkét viselik még olyan alkotások is, amelyek a fentieknél újabbak, de mára joggal tekinthetőek klasszikusoknak. Ilyen például a Dragon Age: Origins, vagy a Fallout: New Vegas.

Szerintetek jó irány ez a GOG számára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)