Hirdetés

Nagyon aranyos és ingyen játszható az Elden Ring demake-je

|

Ha túl részletes neked az Elden Ring, kipróbálhatod a 8-bites, Game Boy-t idéző változatot.

Hirdetés

Még áprilisban írtunk arról, hogy egy lelkes játékos épp az Elden Ring Game Boy-os, egyébként magán a konzolon is működő változatán dolgozik, és mostanra jutott el oda, hogy publikálni tudja a játszható változatot belőle, amihez egyetlen böngésző is elég.

Amíg a Bandai Namco úgy nem dönt, hogy ez fenyegeti a bevételeit, bárki ingyen elmélyülhet az egyszerű kinézetű, szimpla dallamokkal feldobott változatban.

Hirdetés

Természetesen az aranyos külső csak egy dolog, kemény kihívás vár arra, aki belevág, de a Site of Grace-eknél menteni és életerőt visszatölteni is lehet. Felfedezhetjük a Precipice of Anticipation, a Northern Limgrave és a Stormveil Castle területeit, találkozhatunk Melinával, Sellenel, és Iron Fist Alexanderrel.

Akinek az valamiért jobban fekszik, emulátorral is próbálkozhat. A játék a shin.itch.io/elden-ring-gb oldalon érhető el.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)