Hirdetés

Need for Speed: Underground - 15 év után nyitott világban autózhatunk

|

Kedves EA, az elcseszett Need for Speed részek helyett mi ezzel is beértük volna, de egy moddernek kellett közbelépnie.

Hirdetés

Ez a napsütéses vasárnap egy pillanat alatt vált rémálommá, amikor realizálódott bennem, hogy a kedvenc autós játékom, a Need for Speed Underground immár 15 évvel ezelőtt jelent meg. 

Hirdetés

Ez volt az a játék, amit mindenki imádott. A kocsik, a tuning, a versenyek, a zene, minden tökéletes volt, sokan azonban hiányoltak belőle egyetlen dolgot (ezt is leginkább csak azután, hogy megjelent az NFSU2), a szabadon bejárható várost. Én mondjuk pont azok közé tartozom, akik a zártsága, pörgőssége miatt szerették az Undergroundot, és nem akartak percekig autózni a versenyek közt, de egy dedikált játékmód éppenséggel elfért volna. Néhány rajongónak hála ez most valósággá vált:

A modot innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)