Hirdetés

Nemsokára teljes pompájában elérhető lesz ez a masszív, rajongói Wolfenstein játék

|

A tervek szerint még áprilisban megérkezik a Wolfenstein: Blade of Agony harmadik felvonása, de a korábbi kalandokra is érdemes lesz újból ránézni.

Hirdetés

Habár a MachineGames kifejezetten remek munkát végzett eddig a Wolfenstein szériával, azért azoknak sem kell szomorkodniuk, akik inkább a klasszikus, pixeles nácivadászatot preferálják. Létezik ugyanis egy egészen grandiózus rajongói játék, amiben az időközben visszavonult B.J. Blazkowicz ismét fegyvert ragad, hogy elbánjon az útjába kerülő rosszfiúkkal, és nem olyan sokára teljes egészében elérhetővé válik ez a retró hangulatú kaland.

A GZDoom segítségével megalkotott Wolfenstein: Blade of Agony két fejezete már most is elérhető, ám ha minden a tervek szerint halad, akkor április 30-án befut a Chapter 3: The Final Confrontation, amivel együtt teljes lesz a kaland. Ugyan egy rajongói Wolfenstein-játékról van szó, a játékmenet inkább a Doom-ra hajaz, és a klasszikus látványvilágot modern speciális effektusok egészítik ki, sőt még minőségi játékbeli zenéket és szinkront is kapunk.

Hirdetés

A rajongói alkotás három fejezete összesen harminc pályát tartalmaz, de emellett vannak még titkos területek is, ráadásul egy történetorientált kalandról van szó, így nem kizárólag az ész nélküli lövöldözésen van a hangsúly. A harmadik fejezet megérkezésével egyébként a korábbi két felvonás is átesik némi változtatáson, tehát akkor is érdemes várni a megjelenést, ha korábban már volt szerencsétek a Realm667 igencsak ígéretes projektjéhez.

Ha kipróbálnátok az április 30-án megjelenő pakkot, akkor különálló játékként, de akár a Doom II modjaként is elérhetitek azt. További információkért látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)