Hirdetés

Jön a NEOGEO Arcade Stick Pro, ami kontroller és konzol is egyben

|

Az eszközt használhatjuk a kontrollerként a NEOGEO Minihez és PC-hez is, de a húsz előre telepített játéknak köszönhetően konzolként is megállja majd a helyét.

Hirdetés

A '90-es évek eleji ikonikus Neo Geo konzol tavaly már kapott egy mini verziót, hogy a retró rajongók újra belevethessék magukat régi kedvenceikbe. Úgy néz ki, hogy az SNK nem éri be ennyivel, ugyanis nemrég bejelentették a NEOGEO Arcade Stick Prót, ami hasznos kiegészítő lehet a NEOGEO Minihez, de akár önmagában is használhatjuk.

Hirdetés

Ha első ránézésre egy verekedős játékokhoz szánt pro kontrollernek nézzük a NEOGEO Arcade Stick Prót, akkor nem állunk messze az igazságtól, a készítők ugyanis ma jelentették be, hogy milyen funkciókkal érkezik a ketyere.

Természetesen használhatjuk a NEOGEO Mini vezérlésére - aminek felhozatalában egyébként is szép számmal találunk verekedős játékokat, így hasznos lehet ha még jobbak akarunk lenni -, azonban ennél fontosabb, hogy akár PC kontrollerként is működik, ilyenkor USB-n keresztül csatlakoztathatjuk a számítógéphez. 

Az eszközön találunk egy gombot, amivel átválthatunk kontroller módból konzol módba, ilyenkor egy HDMI kábellel a TV-hez csatlakoztatva egy teljes értékű mini konzolt kapunk, 20 előre telepített játékkal, amik között megtaláljuk a The King of Fighters, a Samurai Showdown és a World Heroes sorozatok jó pár részét is.

Több NEOGEO Arcade Stick Prót is csatlakoztathatunk az arra alkalmas eszközökhöz, így akár egymás ellen is harcba szállhatunk velük. Ha részletesebben érdekel, hogy mire képes majd az SNK új kontroller-konzol hibridje, akkor ide kattintva elolvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)