Hirdetés

Tökéletes retro hangulatbomba a NES Classic Mini trailer

|

Vissza a nyolcvanas évekbe, a kissé furcsa koncepcióval megalkotott NES Classic Edition nagyon hangulatos trailerrel igyekszik meghódítani azokat, akik újra akarják élni a videojátékok hőskorát. Harminc játékkal.

Hirdetés

Bevallom nektek őszintén, hogy nehezen tudtam értelmezni a szép hosszú nevű Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System bejelentését, mert bár remek ötletnek tartom, hogy frissítsük fel a régi játékokat, mutassuk meg a mai gamereknek, hogy mit is jelentett a hangulat, a kihívás, lehet "bezzeg az én időmbenezni", de azért ez a 30 játékos limit akkor is túl erős korlát.

Bárhogy is, a retro láz dübörög, a fenti képre kattintva megtekinthető trailer úgy hozza vissza a nyolcvanas éveket, hogy minden régi vonalas játékos kap egy mini orgazmust, és rohan is a kasszához előrendelni a cuccot.

Ti emlékeztek még ezekre a játékokra? Volt NES a családban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)