Hirdetés

Nincs teljesen kizárva, hogy elkészüljön a Brütal Legend 2

|

A Double Fine alapítója választ adott egy sokakat foglalkoztató kérdésre.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2009-es Brütal Legendre, amiben Jack Black alakította a főszereplőt, és még Ozzy Osbourne is megkapta saját karakterét?

A heavy metalért rajongó játékosoknak külön értékes volt a Double Fine Productions kalandja, ami alapvetően nem is sikerült rosszul, így egy folytatásnak is sokan örülnének.

Hirdetés

A Double Fine alapítója és elnöke, Tim Schafer sem vetette el a folytatás ötletét egy interjúban, de saját elmondása szerint nem egyszerű a helyzet. Neki például nagyon tetszett a többjátékos rész, viszont az emberek morcosak voltak az RTS-elemek miatt.

"Úgy vagyok ezzel, hogy hű, melyik játékot csináljuk meg? Azt, amelyiket én szeretném, vagy azt, amelyiket a rajongók?"

- fogalmazta meg a dilemmáját Schafer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az esély persze megvan rá, hogy a Brütal Legend 2 legyen a stúdió következő vállalkozása, de mivel nemrég jelent meg friss játékuk, a Psychonauts 2, jelenleg leginkább csak találgatni lehet, mivel lepnek meg minket legközelebb.

Nektek tetszett a Brütal Legend? Hogyan képzelnétek el egy folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)